Van onbegrip naar respect

Het motto: Wat je eigenlijk van mij zou moeten weten is ………….

De workshop Van onbegrip naar respect vindt haar inspiratie in het Amerikaanse concept Challenge Day, dat al meer dan twintig jaar met veel succes op scholen door heel Amerika en Canada wordt toegepast. Challenge Day wordt onder andere ingezet om onverschilligheid en onbegrip tegen te gaan en wederzijds respect te stimuleren.

De workshop Van onbegrip naar respect richt zich op het creëren van een goede samenwerking en een goede sfeer binnen een organisatie.

De essentie om te komen tot een goede samenwerking is elkaar leren kennen als mens, elkaar laten inzien dat er meer overeenkomsten zijn dan verschillen. Elkaar leren kennen is zaken met elkaar delen, zaken die van invloed zijn op je dagelijks functioneren.

Centraal in de workshop Van onbegrip naar respect staan de vragen: ‘Wie ben je eigenlijk en wat zou je willen laten zien?’, ‘Wat wil je dat de ander van jou weet?’, ‘Wat zal jullie relatie verbeteren?’ en ‘Wat zou de samenwerking verbeteren?’

De workshop Van onbegrip naar respect leidt tot betere werkrelaties, meer werkplezier en een hoger rendement.  De workshop Van onbegrip naar respect wordt op maat ontwikkeld.

Kijk onderstaand naar de documentaire Over de streep over Challenge day.

Terug naar Trainingsaanbod

[flv:http://emdr-hazerswoude.nl/wp-content/bestanden/films/overdestreep.flv 570 355]