ICT Zorg, het ict-platform voor professionals in de zorg

Voor meer informatie kijk op www.ictzorg.nl

Iedere twee maanden geeft ICTzorg informatie aan haar doelgroep over hoe ICT toepassingen kunnen zorgen voor een beter zorgproces. Want investeren in ICT vereist heldere, complete en naar resultaten vertaalde informatie. Die informatie was tot voor kort erg versnipperd. Maar dit tijdschrift én de elektronische nieuwsbrief verzamelt voor haar doelgroep alle informatie. Tevens staat ICTzorg u met raad en daad bij in de complexe en uitdagende zoektocht naar de juiste ICT-toepassingen.

Op www.ictzorg.com vindt u naast relevante nieuwsfeiten ook interessante e-papers en achtergrondinformatie over uw vakgebied. Via de weekelijkse e-nieuwsbrief blijft u nog beter op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICTbranche.

Bent u een bedrijf of instelling en wilt u een collectief abonnement? Neem dan contact op met Klantenadministratie@reedbusiness.nl

Bestemd voor:
ICTzorg richt zich op professionals en beslissers die zich beroepsmatig met ICT-toepassingen in de zorg bezighouden. Artsen, medisch specialisten, hoofden automatisering, inkoop en administratie, zorgverzekeraars, midden-, hoger-, en topmanagent van zorginstellingen.

Voor meer informatie kijk op www.ictzorg.nl