Effectief selecteren

De training Effectief selecteren heeft als doelstelling de vaardigheden in het werving en selecteren van personeel te verbeteren. Een goede werving en selectie levert altijd geld op, in toekomstig potentieel, in rendement, in teamwaarde, in ……

Een goede kandidaat wordt niet bij toeval gevonden. Deze wordt gevonden omdat een juiste werving- en selectiemethode het risico van ‘missers’ tot een minimum beperkt.

De kwaliteit van nieuw personeel moet niet noodzakelijk overgelaten worden aan de grillen van het lot. Een werving- en selectieprocedure is een ‘proces’ dat gecontroleerd kan worden. Er zijn helaas geen magische formules om de ‘juiste man’ op de ‘juiste plaats’ te krijgen en te houden, maar met de juiste methodologie, een doordacht systeem en competentie gerichte interviewtechnieken, worden de ‘eeuwige risico’s’ wel tot een minimum beperkt. Een goede procedure leidt tot een kortere procedure, hoger rendement, minder verloop en ……. Deze training is bedoeld voor iedereen die actief deelneemt aan het werven en selecteren van personeel.

De training van twee dagdelen is bedoeld voor personeelsleden die het werven en selecteren tot haar verantwoordelijkheden heeft.

Terug naar Trainingsaanbod